Ziņas

FIB aģentiem būs jāmaksā par sadauzīto Ferrari

FIB aģents sadauza svešu Ferrari
Apdrošinātāji pieprasa atlīdzību
Tiesas prāva turpinās

ASV Federālais Izmeklēšanas birojs un ASV Tieslietu departaments, šķiet, būs spiesti parakņāties savās kabatās, lai samaksātu par sadauzītu Ferrari F50.

Auto tika nozagts 2003.gadā no Ferrari tirgotavas Pensilvānijā un dīleris saņēma atlīdzību no apdrošinātājiem 750 tūkstošu dolāru apmērā.  Piecus gadus vēlāk FIB atrada šo auto Kentuki štatā. Ferrari tika pārvietots uz īpašu noliktavu, uz laiku, kamēr zaglis tiek saukts pie atbildības.  

Tur auto stāvēja līdz brīdim, kamēr kāds no FIB izlēma ar to pavizināties – un notika nenovēršamais.  Aģents zaudēja kontroli pār Ferrari F50, auto ietriecās kokā un pārvērtās par lūžņu kaudzi.  Apdrošinātāji iesniedza prasību tiesā pret FIB un ASV Tieslietu ministriju par 750 tūkstošu dolāru piedziņu, taču, kā jau tas šādos gadījumos mēdz notikt,  abas organizācijas noraidīja prasību. 

Apdrošinātāji nelikās mierā un ieguva virkni dokumentu, kas nosaka kārtību, kā iekšlietu struktūrām ir jāuzglabā viņu rīcībā nonākuši objekti, tai skaitā arī kādu e-pasta vēstuli, kas atklāj, ka auto avārijas brīdī atradies ģenerālprokurora vietnieks un kāds FIB īpašais aģents.  Tiesas prāva turpinās.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests