Ziņas

FOTOGALERIJA: Gudvudas Ātruma festivāls

Sācies ikgadējais Ātruma festivāls
Dažādu paaudžu spēkrati
Skaties fotogaleriju!

Sācies Gudvudas Ātruma festivāls, kas ir viens no gada nozīmīgākajiem notikumiem britu auto-entuziastu, kā arī autoražotāju un autosporta aprindu kalendārā.

Tas tiek rīkots kopš 1993.gada Gudvudas muižā un šogad pasākuma tēma ir „Sacīkšu revolūcija”, jeb – mūžīgā dziņa panākt lielāku ātrumu un efektivitāti.

Tāpēc festivāla pasākumos skatāmi gan leģendāri un antīki sporta auto, gan arī paši mūsdienīgākie spēkrati – sākot no pilnpiedziņas Bugatti Type 53 līdz pat Lotus 56 ar gāzes turbīnu un Audi R10 ar dīzeļdzinēju.

Festivāla ietvaros notiek arī ātrumsacīkstes, pulcējot visdažādākā gadagājuma spēkratus un motociklus, vēl vairāk nostiprinot Gudvudas kā autosporta vēstures un kultūras pasākuma reputāciju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.