Video ziņas

VIDEO: Krievijas prezidenta Mercedes gandrīz ietriecas cilvēkos

Medvedevs brauc ar Mercedes
Auto neapstājas
Skaties video!

Tu vēlies vadīt valsti, bet tu nemāki apstādināt auto – šādu atziņu pauduši daudzi interneta komentētāji, vērojot kā Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs izkāpj no Mercedes apvidus auto, kurš turpina ripot ļaužu pūļa virzienā.

Par laimi, šajā incidentā, ko fiksējis kāds „mobilais reportieris”, neviens necieta, jo ātri noreaģēja prezidenta apsardzes darbinieki, kas apturēja auto.

Prezidents bija ieradies tikties ar tautu Krievijas pilsētā Kazaņā, un vēlējās atstāt labu iespaidu, pats sēžot pie auto stūres. Taču, šķiet, Mercedes ML viņam neklausīja, vai arī prezidents, iespējams, nokļūdījās, neieliekot pārnesumkārbas sviru pozīcijā P (park).

Skaties video!


What Car? TV: VIDEO: Krievijas prezidenta Mercedes gandrīz ietriecas cilvēkos

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.