Ziņas

Auto Īle un Herbst - pirmie Baltijā ar ISO sertifikātu

Auto Īle un Herbst saņem ISO sertifikātu
Pirmais VW dīleris Baltijā ar šādu kvalitātes novērtējumu
No jūlija piedāvās arī Škoda garantijas remontu

SIA Auto Īle un Herbst ir kļuvis par pirmo Volkswagen dīleri Baltijā, kura servisa un pārdošanas daļa ir saņēmusi TUV SUD Management Service GmbH (Vācija) sertifikātu par atbilšanu ISO 9001:2008 kvalitātes standartiem.

Auto Īle un Herbst valdes loceklis Māris Īle: "Laikā, kad auto tirgus piedzīvoja smagu lejupslīdi un ekonomiskā situācija valstī nebija iepriecinoša, mēs aktīvi strādājām pie sniegto pakalpojumu kvalitātes celšanas.

Izmantot brīvo brīdi to darbu veikšanai, kuriem parasti nepietiek laiks, bija pareizais solis, kas tagad ir novērtēts ar ISO sertifikātu. Tas ir kārtējais apliecinājums gan mūsu pastāvīgajiem, gan jaunajiem klientiem, ka savus pakalpojumus sniedzam ar lielu rūpību, ievērojot kvalitātes prasības."

Lai piedāvātu klientiem plašākas servisa iespējas, SIA Auto Īle un Herbst ir izgājis Škoda rūpnīcas (Čehija) pirmssertifikāciju un šā gada jūlijā tiks parakstīts līgums ar Škoda rūpnīcu par servisa partnerību. Škoda servisa partnerība dos iespēju apkalpot arī Škoda garantijas automašīnas.

Auto Īle un Herbst auto saloni un servisi atrodas Dārzciema ielā 60a, Rīgā un Mālpils ielā 1, Siguldā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!