Ziņas

Delta 4x4 piedāvā: Volkswagen Amarok Monster

Delta 4x4 uzlabojumu pakotne VW Amarok
Jaudīgāks dzinējs, par 100mm lielāks klīrenss
Agresīvi virsbūves apdares elementi

Vācijas bezceļa braucēju aprindās bavārietis Josefs Loders ir pazīstams kā King of Lift, bet Latvijā un citviet pasaulē labāk pazīstama ir viņa kompānija Delta 4x4, kas jau 25 gadus  nodarbojas ar eiropiešu iegādāto apvidus auto uzlabošanu atbilstoši amerikāņu tradīcijām.

Delta 4x4 piedāvā apmēram 60 off-road uzlabojumu pakotnes tik atšķirīgiem auto, kā Porsche Cayenne, Toyota Land Cruiser un Kia Sorento, bet tagad Josifs Loders ķēries pie Volkswagen Amarok.

Amarok Delta „Monster” ir vēl par 40mm palielināts klīrenss, saglabājot esošo automašīnas piekares ģeometriju. Paplašinātās riteņu arkas ļāvušas uzmaukt uz 18 collu diskiem Mickey Thompson 325/60 All Terrain riepas, kas palielinājis klīrensu vēl par 60mm.

Lai padarītu uzlabotā Amarok braukšanu nepiespiestāku, Delta inženieri ir pārprogrammējuši 2,0 litru dīzeļdzinēja vadības bloku, liekot agregātam attīstīt 200 ZS.

Protams, neviens Delta projekts neiztiek bez agresīviem virsbūves apdares elementiem tipiskā off-road manierē.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim