Ziņas

Reportāžas no Ženēvas autošova - sadarbībā ar Radio 101

Whatcar.lv dodas uz Ženēvu
Tiešās reportāžas Radio 101 ēterā
Klausies mūs 1. un 2. martā

Nākamnedēļ Ženēvā sākas ikgadējā auto izstāde, kur klāt būs arī Whatcar.lv!

Seko līdzi jaunumiem mūsu lapā, profilā draugiem.lv un Facebook, taču, ja vēlies dzirdēt pašu aktuālāko informāciju ar komentāriem – klausies mūsu tiešās reportāžas Radio 101 ēterā 1. un 2. martā laikā no pl.12.-17.00.

Ženēvas autošovs pastāv jau kopš 1905.gada, un, kamēr pagājušā gadsimta sākumā tajā bija apskatāmas jaunākās tvaika mašīnas, tagad tas kļuvis par arēnu  gan videi draudzīgiem eko-mobiļiem, gan eksotiskām supermašīnām. Nepašaubāmi, gaidāmas arī tādu modeļu prezentācijas, kas ieinteresēs plašu pircēju loku.

Dažas no Ženēvas auto izstādes laikā apstiprinātajām pirmizrādēm ir Audi RS3 Sportback, Ferrari FF, Fiat Freemont, Gumpert Tornante, Koenigsegg Agera R, Maserati GranCabrio Sport, jauns Mazda krosovers, jauns Mini koncepts, jaunais Saab 9-5 universālis, Subaru Trezia, VW Golf kabriolets un daudz kas cits.

Klausies Radio 101, lasi Whatcar.lv un uzzini pirmais!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.