Ziņas

Ferrari gatavo pārsteigumu

Ferrari būs jauns modelis
Divdurvju universālis ar V12 dzinēju
Cer iekarot jaunu pircēju loku

Ženēvas autošovā martā gaidāms pārsteigums no Ferrari. Šobrīd mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka tas būs universālis uz Ferrari 612 Scaglietti bāzes. 

Tiesa gan, pareizāks šī virsbūves tipa nosaukums ir nevis universālis, bet gan shooting brake (divdurvju universālis), taču sagaidāms, ka Ferrari neizmantos nevienu no tiem.  Auto nosaukums vēl nav zināms un visa par to pieejamā informācija šobrīd ir neoficiāla. 

Taču ir skaidri zināms, ka Ferrari vēlas iekarot plašāku tirgu un lielāka izmēra auto varētu piesaistīt jaunus klientus šim sporta auto zīmolam.

Daži avoti vēsta, ka jaunajam Ferrari universālim būs V12 dzinējs, kas attīsta vairāk nekā 600 ZS, bet jauda tiks padota aizmugurējiem riteņiem ar divsajūgu, septiņpakāpju transmisijas palīdzību.  Ir diezgan droši apgalvot, ka šādā komplektācijā tas no 0 līdz 100 km/h varēs ieskrieties mazāk nekā 4 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs virs 300 km/h.   


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests