Video ziņas

Ferrari 599XX ātruma rekords - video

Ferrari uzstāda rekordu ar 599XX
Nirburgringas trase mazāk kā 7 minūtēs
Skaties video!

Ferrari ziņo par jaunu Nirburgringas trases rekordu. Ar Ferrari 599XX to izdevies paveikt  6 minūtēs un 58,16 sekundēs. Ferrari apgalvo, ka šī ir pirmā reize, kad „no sērijveida sporta auto atvasinātam” auto ir izdevies 20,832 km garo Nordšleifi izbraukt mazāk kā 7 minūtēs. Pierādījums – šis video:

What Car? TV: Ferrari 599XX ātruma rekords - video


Īsti patiesi gan tas nav – 2005.gada septembrī ar Radical SR8 to izdevās izbraukt 6 minūtēs un 55 sekundēs, bet pērn ar Radical SR8LM – vēl par 7 sekundēm ātrāk. Protams, Ferrari varētu pastrīdēties, ka Radical nav „atvasināts no sērijveida sporta auto”.

Arī pašu Ferrari 599XX, kam zem motora pārsega ir 730 ZS V12 dzinējs, par sērijveida nav viegli nosaukt  - tiks izgatavoti vien 29 tā eksemplāri, turklāt tas domāts tikai sacīkšu trasei – uz koplietošanas ceļiem tā ekspluatācija nav atļauta.

Jācer, ka būtiskāko daļu no šī auto lieliskajām īpašībām pārmantos 599 GTO, ar kuru būs atļauts pārvietoties kopā ar citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.



What Car? TV: Ferrari 599XX ātruma rekords - video

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests