Ziņas

FOTOGALERIJA: Ferrari World Finals

Whatcar.lv fotoreportāža
Ferrari saiets Valensijā
Ferrari Chalenge, 599XX, FXX un Ferrari F1

Ferrari šogad kārtējo reizi bija izraudzījuši Spāniju par vietu, kur nosvinēt sacīkšu sezonas noslēgumu kopā ar faniem – Rikardo Tomo trasē Valensijā notika Ferrari World Finals, pasākums, ko nelaiž garām praktiski neviens Ferrari īpašnieks.  

Pasākuma ietvaros notika Itālijas, Eiropas un Ziemeļamerikas Ferrari Challenge Pirelli Trophy izcīņas pēdējie raundi ar F430.

Ne mazāk saistoša bija iespēja klātienē redzēt Maranello F1 klientu nodaļas sarūpētās formulas, kā arī laboratorijas auto no ekskluzīvās 599XX un FXX programmas.

To dalībnieki maksā vairāk nekā miljonu eiro, lai iegūtu tiesības dažas reizes gadā sacīkšu trasē izbraukt ar auto, kura konstruēšanā viņi piedalījušies, bet faktiski tas viņiem nepieder.

Tāpēc trasē sacīkšu starplaikos devās gan Ferrari F1, gan 599XX, gan arī FXX (kas veidots uz Ferrari Enzo bāzes), kopā vairāk kā 20 supermašīnu.  Absolūti unikāls skats!

Skaties Whatcar.lv fotoreportāžu no Ferrari World Finals!



 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests