Ziņas

Kalašņikova automāts katram auto pircējam

Lietoto auto tirgotāja akcija
AK-47 katram pircējam
Saņemtas arī dažas sūdzības

Kāds ASV Floridas štata lietoto apvidus auto un pikapu tirgotājs nolēmis ķerties pie jau pārbaudīta mārketinga trika, piedāvājot šaujamo par velti katram pircējam.

„Mēs pārdodam īstus apvidniekus, nevis kaut kādus niekus”, lepojas kompānija Nation Trucks savā interneta lapā. Savukārt šaujamais ir AK-47, jeb tā dēvētais Kalašņikova automāts.

Kompānijas pārstāvis apgalvo, ka kopš akcijas sākuma Kara veterānu dienā, biznesa apjomi ir divkāršojušies. Runa šeit esot nevis par mārketingu, bet gan brīvību, patriotismu un cieņu pret tēvijas aizstāvjiem.  

Pircējiem gan ir jāuzrāda tie paši dokumenti, ko pieprasa ikvienā ieroču veikalā. Nav obligāti jāņem AK-47 – tā vietā ikviens var iegūt arī ieroču veikala dāvanu karti 400 dolāru apmērā un izlietot to kāda cita šaujamā iegādei.

„Mūsu klienti neatteiksies no vēl kāda ieroča”, uzsver medību trofejām rotātā lietoto auto salona Nation Trucks pārstāvis.

Tomēr saņemtas arī dažas sūdzības. Kāds Irākas kara veterāns visai kritiski novērtējis šo akciju, norādot, ka „AK-47 ir ļoti bīstams ierocis”. Pēc viņa teiktā, ja tirgotājs vēlas propogandēt patriotismu, tad labāk katram auto pircējam dāvināt ASV karogu un karoga mastu, ko iespraust savas mājas pagalmā.

Protams, šādā gadījumā akcija negūtu tik plašu rezonansi, kā šobrīd.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.