Ziņas

Goodyear un Dunlop ziemas riepas

Goodyear UltraGrip Ice+
Dunlop SP IceResponse
Pieejamas dažādos izmēros

Rudenīgais laiks jau ne vienam vien liek laicīgi sākt domāt par ziemas riepām, tādēļ Goodyear un Dunlop pārstāvji šodien iepazīstināja ar jaunumiem šai ziemai.

Goodyear riepu klāstu papildinājušas UltraGrip Ice+ riepas, kas, kā apgalvo ražotājs, ir par 8% efektīvākas par to tuvākajiem konkurentiem. Lai arī šīs riepas netiek aprīkotas ar radzēm, tām ir uzlabota saķere tieši uz ledainiem vai sniegotiem segumiem.

Tas panākts, pateicoties īpašai lameļu tehnoloģijai un diviem dažādiem gumijas sastāviem. UltraGrip Ice+  ir piemērotas tieši ziemeļvalstīm un Baltijai, kur ļoti zemas temperatūras un ledus mijas ar atkušņiem un slapjiem ceļiem.

Dunlop ziemas riepu saimi papildina SP IceResponse riepas ar radzēm, kuras radītas uz jau labi zināmo Goodyear UG500 bāzes, taču uzlabots to gumijas sastāvs un izmantotās tehnoloģijas. SP IceResponse piemērotas tieši sniegotiem ceļiem, kas pierādījies arī testos uz aizsaluša ezera trases. Radžu izvietojums nav simetrisks, kas samazina riepu radīto troksni.

Abus riepu modeļus jau atzinīgi ir novērtējuši dažādi neatkarīgi speciālisti un tās pieejamas ļoti plašā izmēru klāstā, kas ļaus bez grūtībām atrast piemērotākās savam auto.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.