Ziņas

Opel laiž klajā Astra GTC

Opel Astra GTC debitēs Parīzes autošovā
Konkurēs ar Scirocco un Veloster
Plašāka informācija sekos

Beidzot klajā nākusi informācija par jauno Opel Astra GTC, kas tiks demonstrēts Parīzes autošovā. Lai gan pagaidām tas tiek saukts par konceptu, no attēliem kļūst skaidrs, ka nepieciešams pavisam maz, lai to laistu ražošanā.

Opel Astra GTC ir konkurents tādiem auto kā Volkswagen Scirocco un Hyundai Veloster. Tas ir kompakts, piecvietīgs trīsdurvju hečbeks ar kupejveidīgu jumta līniju. Auto garums ir 4,46 metri un tas ietver visus jaunākos Opel dizaina sasniegumus.

Opel Astra GTC konceptam ir LED dienasgaitas gaismas un 21 collu diski, kurus diez vai piedāvās vietējais dīleris. Tomēr Opel dizaina guru Marks Adamss atzīst: „Mēs vēlējāmies uzsvērt Opel emocionālo pusi un mēs uzskatām, ka šis auto rada atbilstošu vizuālo iespaidu, kas nostiprina zīmola sportisko raksturu”  

Zem motora pārsega konceptam ir 2,0 litru četrcilindru turbodzinējs, kas savienots ar sešpakāpju manuālo transmisiju un start/stop sistēmu.  Taču ražošanas versijai noteikti būs benzīna un dīzeļa dzinēju plejāde, kurā ietilps 200 un 280 vai pat vairāk zirgspēku agregāti.

Plašāka informācija tiks izpausta Parīzes autošovā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.