Ziņas

Jaunais Opel Astra Sports Tourer

Opel atklāj Astra universāli
Jauni dzinēji, lielāka ietilpība
Cenas vēl netiek atklātas

General Motors beidzot atklājuši jauno Opel Astra Sports Tourer, kura pasaules pirmzrāde paredzēta Parīzes autošovā oktobrī. Cena vēl nav zināma, taču ražotājs ziņo, ka pārdošanā tas nonāks novembrī.

Opel Astra Sports Tourer kravas nodalījuma ietilpība ir no 550 līdz 1550 litriem, bet to var palielināt līdz 1835 litriem.

Opel Astra Sports Tourer būs gan benzīna, gan dīzeļdzinēji, kuru jauda būs no 95 līdz 180 ZS.  Dzinēju klāstā būs arī 1,4 litru turbo benzīna agregāts, kas attīsta 120 ZS un tāda paša tilpuma agregāts ar 140 ZS, kas ir arī jaunā Opel Meriva dzinēju paletē.

Opel Astra Sports Tourer 2,0 CDTI dīzeļdzinējam būs 160 ZS un 380 Nm griezes moments, bet vidējais patēriņš – 5,1l/100 km. Vālāk Astra Sports Tourer būs pieejams arī ar start/stop funkciju un ecoFLEX 1,3 CDTI agregātu, kas attīsta 95 ZS.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.