Ziņas

FOTOGALERIJA: Rallijkross Biķerniekos

Rallijkross Biķerniekos
Ekskluzīva fotogalerija
Vairāk kā 40 dalībnieku

Pagājušajā nedēļas nogalē, jaunizveidotajā Biķernieku ralllijkrosa trasē, norisinājās NEZ Ziemeļeiropas reģiona rallijkrosa čempionāta trešais posms, kas vienuviet pulcēja vairāk kā 40 vietējos un ārvalstu braucējus.

Biķernieku Kompleksajā Sporta bāzē uzvaru sešu valstu konkurencē izcīnīja Latvijas rallijkrosa komanda. Uzvaras individuāli klasēs sasniedza latvietis Jānis Berķis (NEZ 2000), norvēģis Ola Froshaugs (NEZ Open), igaunis Stens Oja (NEZ 1600) un norvēģiete Kamilla Antonsena (NEZ 4WD). Satelītklasē – Latvijas kroskartu čempionāta posmā pārsteidzošu uzvaru guva sezonas debitants Ingus Ramats.

Piedāvājam aplūkot fotogaleriju no pirmajām rallijkrosa sacensībām Biķernieku trasē.

Foto: Guntars Stupelis

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.