Ziņas

Fotogalerija - Miss Tuning 2010

Izraudzīta Miss Tuning 2010 uzvarētāja
26 gadus veca skaistule no Vācijas
Balvā - Nissan Micra

Noslēdzies ikgadējais skaistumkonkurss Miss Tuning 2010 un par tā uzvarētāju kļuvusi Kristīne Cipele, 26 gadus veca skaistule no Vācijas pilsētas Meringas. 

Bodenzē notikušā skaistumkonkursa žūrijai nācās krietni pastrīdēties, lai izraudzītu pašu pievilcīgāko no finālistēm. Taču tieši Kristīnes parādīšanās peldkostīmā un citos pieticīgos apģērba gabalos lika žūrijas locekļiem vienoties par labākajām atzīmēm.

Kristīne, kas strādā skaistumkopšanas salonā, balvā saņems jaunu Nissan Micra un ekskluzīvu fotosesiju Ziemeļamerikā.  „Tas ir crazy” – atzīst tūninga ekspertu favorīte, piebilstot, ka ar nepacietību gaida jaunus pavērsienus savā dzīvē, satiekot jaunus paziņas ar krāšņām automašīnām.

Uzvarētāju un finālistes var aplūkot šai ziņai klāt pievienotajā fotogalerijā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.