Ziņas

Dzērumā pazaudē Lamborghini

Pēc vētrainas uzdzīves pazaudē Lamborgini
Tiesa sākotnēji apsūdz krāpšanā
Lamborghini tā arī nav izdevies atrast

Lamborghini gluži nav tā lieta, ko iespējams vienkārši pazaudēt – tā sākotnēji nosprieda varas iestādes, apsūdzot divus Anglijas iedzīvotājus mēģinājumā apkrāpt apdrošināšanas kompāniju, lai saņemtu kompensāciju par pazudušo auto. 

Abiem vīriešiem kopīgi piederēja Lamborghini markas auto līdz brīdim, kad viens no viņiem – Glens Noulzs - pēc vētrainas uzdzīves pilnas nakts vairs neatcerējās, kur to atstājis. Prokuratūra nevēlējās ticēt viņa stāstītajam, ka ticis izdzerts ievērojams daudzums alkoholisko dzērienu, jo Lamborghini īpašnieks vēlējies aizmirst kādu nepatīkamu notikumu savā personiskajā dzīvē. Taču pie viena viņš aizmirsis arī, kur palicis auto. Lai gan Lamborghini atslēgas bijušas pie viņa, mājup nācies  doties ar taksometru.

Lieta nonāca līdz tiesai, kura galu galā nolēma, ka notikušais tomēr neizskatās pēc krāpšanas, tāpēc abi apsūdzētie tika attaisnoti. Jo šī nav pirmā reize, kad Noulzs, kurš nopelna 160 tūkstošus mārciņu gadā, izīrējot nekustamos īpašumus, ir pazaudējis auto. Reiz viņš pazaudējis savu Mercedes, un tikai pēc rūpīgas meklēšanas to izdevies atrast kāda naktskluba pagalmā.  Taču šajā reizē Lamborghini tā arī nav izdevies atrast, par spīti, ka tam uzstādīta GPS meklēšanas iekārta.  

Abiem Lamborghini īpašniekiem tiesā par labu nāca fakts, ka viņiem piederējuši daudzi eksotiski auto, turklāt viņiem nav materiālu problēmu. Tāpēc, par spīti dīvainajam apdrošināšanas gadījumam, tiesa nosprieda, ka šis nav mēģinājums kādu apkrāpt, jo arī otru īpašnieku nav skārusi finanšu krīze.   

Ņemot vērā, ka Noulza kungs ir palicis bez auto, viņam nāksies kādu brīdi staigāt ar kājām. Tagad viņam būs jāuztraucas vien par to, lai nepazaudētu kurpes.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests