Ziņas

Geiger Cars ķeras pie Ford Mustang Shelby GT500

Geiger Cars uzlabo Shelby GT500
Maksimālais ātrums virs 350 km/h
Amerikāņu auto vācu gaumē

Nav īsti skaidrs, kādēļ Karls Geigers ir tā aizrāvies ar amerikāņu muskuļauto, taču kārtējais Vācijas pilsētā Minhenē bāzētā tūninga meistara priekšlikums atkal ir ievērības cienīgs. Šoreiz viņš nācis klajā ar savu versiju par jaunākā modeļa Ford Mustang Shelby GT500.

Pateicoties lielākai turbīnai, uzlabotai degvielas iesmidzināšanas sistēmai un citiem inovatīviem risinājumiem, 5,4 litru V8 attīsta 810 zirgspēkus un 945 Nm lielu griezes momentu. Geiger Cars apgalvo, ka auto maksimālais ātrums pārsniedz 350 km/h, taču, ņemot vērā Mustang aerodinamiku, šis skaitlis šķiet tīri teorētisks.   

Lai savaldītu klāt nākušo jaudu, Geiger Cars meistari ir aprīkojuši GT500 ar trīs disku oglekļa šķiedras sajūgu un nostiprinājuši sešpakāpju transmisiju. Esot veikti arī atsevišķi uzlabojumi, lai panāktu labāku vadāmību, kā arī uzstādītas labākas bremzes – lai šo Shelby būtu iespējams arī apturēt.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.