Ziņas

Atkal jauni Saab pircēji

General Motors vēl neizlemj Saab likteni
Vēl viens potenciāls pircējs
Arī Spyker piedāvājums ir aktuāls

Decembra beigās šķita, ka ziepju operai par kompānijas Saab likteni vienreiz ir pienācis gals, taču noticis kārtējais pavērsiens. General Motors ceturtdien atlika sanāksmi par Zviedrijas autoražotāja nākotni, jo pie apvāršņa parādījies jauns potenciālais pircējs - Genii Capital. Tas ir privāts investīciju uzņēmums, kas pagājušomēnes iegādājās Renault F1 komandu.

Atklāts arī, ka aiz Genii Capital stāv F1 boss, miljardieris Bērnijs Eklstons (attēlā) , par kura finansiālajām iespējām "pacelt" Saab iegādi biznesa pasaulē nevienam nav šaubu.

Saskaņā ar šobrīd pieejamo informāciju, Genii piedāvās skaidru naudu par Saab un uzņēmuma reanimēšanā izmantos sākotnējā pircēja Koenigsegg izstrādāto plānu.  General Motors vadība gan norāda – vēl neviens no pircējiem nav licis galdā nepieciešamo naudas summu, jo citādi nekādu sarežģījumu nav – ja ir nauda, nekādi šķēršļi Saab iegādei netiks likti.

Spyker Cars, kuru dēļ General Motors pagarināja termiņu, līdz kuram var izteikt priekšlikumus par Saab iegādi, vēl nav devis skaidru mājienu par saviem plāniem. Tikmēr klīst baumas, ka eksistē arī kāds Zviedrijas konsorcijs, kas varētu izteikt pēdējā brīža priekšlikumu...

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.