Ziņas

Jaunais 5.sērijas BMW Touring

Spiegu foto ļauj ieraudzīt jauno BMW universāli
Viena platforma ar 5.sērijas GT
Lielāks nekā pašreizējais modelis

Mūsu rīcībā nonākuši spiegu foto, kuros redzams jaunais 5.sērijas BMW Touring, kas nonāks pārdošanā nākamgad.

Sedana versiju BMW gatavojas parādīt jau šomēnes, taču, lai ieraudzītu universāli, nāksies pagaidīt līdz nākamajam gadam. Kā jau varēja noprast no iepriekš Whatcar.lv publicētajiem spiegu foto, jaunā 5.sērijas BMW dizains ir mērenāks, nekā šobrīd pārdošanā esošajam modelim, kuru radīja pretrunīgi vērtētais Kriss Bengls, kas vairs nestrādā BMW.  

Jaunā BMW dizaina šefa Adriena van Hoidinka vadībā tapis auto, kas līdzinās 5.sērijas GT, taču ir manāma radniecība arī ar 3.sērijas BMW. Jaunajam 5.sērijas BMW būs tā pati platforma, kas GT, proti – saīsināta 7.sērijas BMW platforma.

Avoti BMW mūs informēja, ka vienas platformas izmantošana vairākiem modeļiem ļauj likt lietā to pieredzi, kas gūta, veidojot 7.sērijas un GT gaitas un vadāmības īpatnības, pielietojot to jaunajā 5.sērijas BMW.  

Līdzīgi kā sedans, arī Touring būs mazliet lielāks, nekā līdzšinējais modelis, taču tas nebūs smagāks. Gaidāms, ka vēlāk klajā nāks arī M5 Touring, taču ar 4,4 litru V8 dzinēju, nevis V10 spēkstaciju, kas atrodama pašreiz aktuālajā modelī.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.