Ziņas

Jaunais 5.sērijas BMW - jauni spiegu foto

Jauni 5.sērijas BMW spiegu foto
Vizuāla līdzība ar 5.sērijas GT
Prezentācija nākamgad martā

Ja runa ir par biznesa klases auto, viens no labākajiem paraugiem ir 5.sērijas BMW. Tas ir viens no pašiem būtiskākajiem modeļiem BMW paletē, tāpēc nākamgad plānotā šī modeļa sestās paaudzes klajā nākšana jau tagad rada satraukumu visai plašās aprindās.

Šodien mēs varam jums piedāvāt kārtējos spiegu foto, kuros nākamās paaudzes 5.sērijas BMW redzams ar vēl mazāku aizsargmateriāla kārtu, kā līdz šim. Tādējādi ir labāk redzams jaunais dizains, kas ir nopietns pārbaudījums jaunajam BMW dizaina vadītājam Adrianam van Hoidinkam un viņa komandai.

Viņiem bija jārada auto, kas saglabā līdzšinējās BMW dizaina vērtības un tajā pašā laikā ir kaut kas svaigs un jauns. Līdzīgi kā iepriekš publicētajos spiegu foto, arī šis apliecina, ka auto priekšgals faktiski ir gandrīz identisks jaunajam 5.sērijas GranTurismo.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Sarunā ar Whatcar.lv BMW pārstāvji neoficiāli apstiprināja, ka arī jaunā 5.sērijas BMW salons daudz neatšķirsies no tā, kas jau redzams GT. Tas pats sakāms arī par balstiekārtu un ritošo daļu – abi auto tiks veidoti uz vienas un tās pašas platformas, jeb – saīsinātas 7.sērijas BMW platformas. Avoti kompānijā informē, ka 5.sērijas gaita un vadāmība būs vēl labāka, nekā līdz šim.

2010.gada 5.sērijas pārstāvji iegūs jaunus kodētos nosaukumus - F10 sedanam, F11 būs Touring, bet ar F07 tiek apzīmēts GranTurismo.

Jaunais 5.sērijas BMW būs mazliet lielāks nekā līdzšinējais modelis, taču tas nebūs smagāks. Progresīvi aerodinamikas risinājumi ļaus samazināt gaisa pretestību un degvielas patēriņu.

Gaidāms, ka tā prezentācija notiks nākamā gada martā, Ženēvas autošova laikā un tūlīt pat tas nonāks arī pārdošanā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.