Ziņas

Citroen Revolte konceptauto

Pirmizrāde Frankfurtes autošovā
Stila iezīmes no klasiskā 2CV
Saistība ar DS modeļu sēriju

Nākamnedēļ gaidāmajā Frankfurtes autošovā netrūks arī konceptauto – un viens no tiem ir Citroen Revolte, kura foto jau nonākuši mūsu rīcībā. Lai gan prototips nosaukts par Revolte, tas ir saistīts ar nesen atklātībā nākušo DS3 premium kategorijas mazauto.

Savukārt stila ziņā jaušamas iezīmes no leģendārā 2CV, ko tautā sauc arī par "pīli" – tai skaitā audekla jumts. Tomēr Revolte ir atlētiskāks un agresīvāks dizains nekā klasiskajam Citroen.

Citu iezīmju vidū ir atvāžamas aizmugurējās durvis kā Mazda RX-8, kā arī futūristisks interjers, kura vadības ierīču paneli var apskaust viens otrs kosmosa kuģa pilots.

Revolte ir veids kā Citroen cenšas pievērst uzmanību savai nišas produktu virknei, kuru kvalitāte būs augstāka nekā līdzžinējiem Citroen modeļiem. Jaunā modeļu sērija nosaukta par Citroen DS, kur DS nozīmē - Distinctive Series.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.