Ziņas

Audi A4 Allroad: oficiālie foto

Pārdošanā gaidāms vasarā
Viens benzīna dzinējs, divi turbodīzeļi
Jaunas tehnoloģijas, daudz opciju

Audi publiskojuši oficiālos Audi A4 Allroad quattro foto. Tas ir tikai otrais jaunais modelis Allroad sērijā kopš pirmā Audi Allroad A6 laišanas klajā 1999.gadā. Audi A4 Allroad, kura pamatā ir – nav grūti uzminēt – A4 Avant, pārdošanā gaidāms jau šovasar. Modifikāciju vidū – viens benzīna dzinējs (210 ZS 2,0 TFSI) un divi dīzeļdzinēji (170 ZS 2,0 TDI un 240 ZS 3,0 TDI).  

TFSI dzinējs ir savienots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, kamēr dīzeļdzinējiem būs septiņpakāpju divsajūgu sistēma ar pārnesumu maiņas svirām aiz stūres. Quattro transmisija sadala jaudu starp priekšējo un aizmugurējo asi proporcijā 40/60.

Kosmētiskā ziņā Audi A4 Allroad nav pārāk pārblīvēts ar dažādām plastmasas uzlikām off-road stilā, izņemot atsevišķas virsbūves apdares detaļas. Jumta reliņi ir pamataprīkojumā.

Attālums starp A4 Allroad riteņiem ir par 20 mm lielāks nekā standarta A4, turklāt auto ir augstāks, taču datus par klīrensu Audi pagaidām neatklāj. Zināms vien, ka visiem A4 Allroad būs tāda sistēma kā Offroad Detection Technology, kas automātiski nosaka ceļa seguma tipu un attiecīgi pieskaņo elektroniskās stabilizācijas sistēmas režīmu.

Opciju sarakstā – ksenona gaismas, divdaļīga panorāmas lūka, trīszonu klimatkontrole, aktīvā kruīzkontrole, cietais disks un 14 skaļruņu Bang & Olufsen audiosistēma.

Lasi vairāk par Audi

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!