Ziņas

What Car? Gada auto 2009

Uzvarētājus zināsim 22.janvārī
Labākie visās kategorijās
Autopasaules "Oskari"

22.janvāra vakarā Grosvenor House viesnīcā Londonā notiks pasākums, ko pelnīti dēvē par autopasaules “Oskaru” ceremoniju – What Car? Gada auto balvu piešķiršana.

What Car? Gada auto tiek izraudzīts 12 mēnešus ilga, rūpīga darba rezultātā, testējot pretendentus uz Eiropas ceļiem un izvērtējot to labās un sliktās īpašības ekspertu un starptautiska mēroga auto jomas profesionāļu starpā.  

Ik gadu šis uzdevums kļūst arvien grūtāks – spriest par automašīnām nebūt nav viegli. Jums, lasītājiem ir labi zināms, ka vēl grūtāk ir izvēlēties savu auto. Tāpēc What Car? nolūks ir atvieglot jums šo procesu, palīdzot nopirkt labāko auto par labāko cenu.

Tāpēc 22.janvārī darīsim zināmus mūsu favorītus katrā klasē, gan arī uzvarētāju kopvērtējumā. Iepriekšējos gados WhatCar? Gada auto titulu ir ieguvuši Land Rover Discovery TDV6, Opel Astra, Jaguar XF un BMW 320d.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.