Ziņas

Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro: Detroitas video

Visu laiku ātrākais Audi
Video no Detroitas autošova
Pārdošanā vasarā

Viena no šobrīd notiekošā Detroitas autošova zvaigznēm ir Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro, kas godam var ieņemt visu laiku ātrākā ceļu satiksmei domātā Audi vietu. To darbina 5,2 litru V10 dzinējs, kas attīsta 525 ZS un 530 Nm, kas ļauj sprintu no 0-100 km/h veikt 3,9 sekundēs – kad aktivizēts launch control režīms.  Tā maksimālais ātrums ir 316 km/h

Ieskrējienu 0-200 km/h Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro ar papildaprīkojumā pieejamo R tronic sekvenciālo pārnesumkārbu veic 12 sekundēs. Minētās pārnesumkārbas nolūks ir panākt tik reālistisku sacīkšu auto dinamiku, cik vien iespējams. Pārnesumu maiņa, kas aizņem mazāk nekā sekundes desmitdaļu, tiek veikta ar lāpstiņām, kas atrodas aiz stūres.  

Gaitu kontrolē Audi magnetic ride sistēma, kas iekļauta pamataprīkojumā un izmaina piekares iestatījumus atkarībā no ceļa seguma un vadītāja braukšanas stila.

Pircējiem ir iespēja izvēlēties starp ventilētiem 15 collu tērauda bremžu diskiem, vai keramiskajiem bremžu diskiem, kas ir vieglāki un efektīvāki.

Citu īpatnību vidū jāmin 19 collu vieglmetāla riteņu diski un 54 LED diožu izmantojums priekšējos lukturos, ko Ingolštates meistari izvēlējušies, lai maksimāli simulētu dienas gaismas efektu.

Salonu rotā ādas apdare, navigācija, klimatkontrole un Bang&Olufsen audiosistēma. Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro cena Vācijā sāksies no 142 400 eiro un pārdošanā tas nonāks jau vasarā.

Skaties video:


What Car? TV: Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro: Detroitas video

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!