Ziņas

Audi A7: konkurents CLS

Konkurēs ar Mercedes CLS
Jauna Audi dizaina valoda
Ražošanā 2011.gadā

Diensgaismu ieraudzījis Audi Sportback koncepts, kas plašākai sabiedrībai prezentēts Detroitas autošovā. Sagaidāms, ka ražošanā tas nonāks 2011.gadā, marķēts kā A7.

Audi šogad atzīmē savu simtgadi, tāpēc svētku noskaņojuma netrūka arī kompānijas stendā Detroitā, kur Audi Sportback iznācienu pavadīja grezns priekšnesums. Kā jau nosaukums rosina, Sportback/A7 konceptam ir sportiska izskata virsbūve, kas, pēc Audi teiktā, raksturo kompānijas nākotnes dizaina stratēģiju.  

Audi vēlas izmantot A3 Sportback veiksmes stāstu kā pamatu izmēros lielākā A7 attīstībā. Lai gan A7 koncepts galvenokārt uzsver Ingolštates jauno dizaina valodu, avoti Audi informē, ka tā izskats maksimāli tiks saglabāts, laižot jauno produktu ražošanā.   

Četrvietīgais Audi Sportback koncepts ir gandrīz 5 metrus garš, salonā valda plašums, ko akcentē panorāmas stikla lūka, krēmkrāsas ādas apdare un Skandināvijas stila koka apdares akcenti.  

Ārpusē vispirms acīs krīt jau zināmie LED diožu ornamenti, taču A7 konceptā tie izpaužas agresīvāk nekā citos Ingolštates ražojumos. Dzinējs – 3,0 litru TDI, kas savienots ar septiņpakāpju S tronic automātisko pārnesumkārbu. Līdzīgi kā Audi Q7 apvidus auto, arī A7 ir elektroniski regulējama amortizācijas sistēma, kuras uzdevums ir gādāt par gaitas komfortu, neietekmējot vadāmību.

Audi A7 galvenais konkurents – Mercedes Benz CLS.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!