Ziņas

Ford samazinās jaunā Mustang Shelby GT500 ātrumu

Ford Mustang Shelby GT500 jaunais modelis
5,2 litru V8 motors ar vismaz 700 ZS
Maksimālo ātrumu ierobežos

Ford apstiprinājuši, ka jaunajam, visu laiku jaudīgākajam Ford Mustang Shelby GT500 maksimālais ātrums tiks ierobežots pie 289 km/h. Iepriekšējās paaudzes modelis spēja sasniegt 320 km/h, jaunajam jaudas ir vēl vairāk, tāpēc varētu iedomāties, ka tas būs vēl ātrāks.

Taču Ford nolēmuši izvirzīt citas prioritātes un tā vietā, lai izveidotu auto, kas spēj droši braukt ar 320 km/h, viņi izlēmuši “radīt labu 289 km/h auto” un ietaupīto naudu investēt jaunā Shelby GT500 divsajūgu transmisijā, aerodinamikas pakotnē un noslīpēt tā piemērotību trases apstākļiem.

Ford arī skaidro, ka ASV nebūt nav tik daudz vietu, kur var pārsniegt 300 km/h. Vienlaikus ražotājs norāda, ka jādomā ne tikai par pieredzējušiem autovadītājiem, bet arī par tiem GT500 pircējiem, kam nav pieredzes ar tik jaudīgiem auto. Tiek ziņots, ka jaunajam Ford Mustang Shelby GT500 būs 5,2 litru V8 motors ar vismaz 700 ZS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.