Ziņas

Jaunais What Car? žurnāls - TOP 100 GAIDĀMIE AUTO

WHAT CAR? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO
Pats izsmeļošākais jaunāko auto modeļu ceļvedis Latvijā
Pieprasi Circle K DUS un - kā bonusu ģimenes biļetei Rīgas Motormuzejā

Klajā nācis pats izsmeļošākais jaunāko auto modeļu ceļvedis Latvijā – WHAT CAR? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO.

Kā ierasts, katru pavasari apkopojam visu pieejamo informāciju par aktuālākajiem auto modeļiem, kas jau ir pieejami vai drīzumā gaidāmi dīleru salonos. Kāpēc tas ir svarīgi? Pirmkārt, zinot, ka šobrīd pārdošanā esošo modeli drīzumā nomainīs jauns, tu varēsi labāk pakaulēties par cenu, jo dīleriem ir svarīgi izpārdot savus krājumus un atbrīvot vietu konkrētā auto jaunākajai versijai. Otrkārt, tu varēsi apsvērt – vai pirkt auto tagad, vai arī pagaidīt jaunāku modeli, kas, iespējams, piedāvā tieši tās ekstras, kas tev ir vajadzīgas.

Tavai ērtībai automašīnas esam sagrupējuši pa klasēm – sākot no mazauto un beidzot ar biznesa auto un krosoveriem. Atsevišķa sadaļa veltīta komerctransportam un šobrīd ļoti aktuālai tēmai – elektroauto. Cik izdevīgs pirkums ir elektroauto Latvijā – to vaicājām Latvijas vadošo uzņēmumu autoparku menedžeriem un privātpersonām, kas brauc ar tiem ikdienā.

Daudzus būtiskākos modeļus jau esam izmēģinājuši testa braucienos – mūsu ekspertu komentārs palīdzēs tev formulēt savas vēlmes un vajadzības, meklējot nākamo auto. Taču tas vēl nav viss – reportāžā no Ženēvas autoizstādes īpašu uzmanību pievērsām superkāriem un hiperkāriem, kā arī pašiem trakākajiem konceptauto, kas ieskicē autobūves nākotnes tendences.

Par to pašu tematu runājām arī ar Krisu Benglu, pretrunīgi vērtēto amerikāņu dizaineru, kas radījis ne tikai dažus no nesaprastākajiem BMW modeļiem, bet arī Mini, Hennessy konjaka pudeli un – gigantiskus vides objektus. 

Dzīvesstila lappusēs – aktuālie gadžeti, ceļojuma iespaidi no brauciena pa Francijas dienvidiem ar klasiskajiem franču auto, kā arī – sajūtas, izmēģinot jauno Rolls-Royce Phantom.

Pieprasi visās Circle K uzpildes stacijās vai saņem kā bonusu Zelta un Platīna automazgāšanas programmām, bet Rīgas Motormuzejā - kā dāvanu Ģimenes biļešu pircējiem. Turklāt katrā žurnālā ir atlaides kupons nākamajai automazgāšanai Circle K!  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.