Ziņas

Nāc uz Ķīpsalu apskatīt Lamborghini Urus!

Lamborghini Urus piestāj izstādē Auto 2018 Ķīpsalā
3,6 sekundes līdz 100 km/h
Nopērkams un apkopjams visā Baltijā

No 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā notiks Baltijā lielākā autoindustrijas izstāde "Auto 2018". Gatavošanās izstādei notiek pilnā sparā, bet jau šobrīd ir kļuvis zināms, ka viena no Baltijas mēroga pirmizrādēm būs ļoti spilgta – pasaulē visātrākais sērijveida apvidus auto Lamborghini Urus.

Jaunais modelis iezīmē ir itāliešu superauto ražotāja atgriešanos šajā segmentā pēc 25 gadu pārtraukuma. Ja oriģinālais Lamborghini LM002 bija patiešām robusts un pamatā militāriem mērķiem radīts bezceļnieks ar V12 motoru, izpelnoties apzīmējumu "Rambo Lambo", tad jaunais modelis ir īsts superkārs, kas dinamikā neatpaliek no citiem Lamborghini.

Super-krosovers ir aprīkots ar 650 zirgspēku V8 biturbo motoru, kas ļauj tam no 0 līdz 100 km/h paātrināties  3,6 sekundēs un sasniegt 305 km/h. Kā arī, protams, strauji nobremzēt. Tas to padara par visātrāko sērijveida apvidnieku pasaulē, pārspējot līdzšinējo rekordistu Bentley Bentayga W12 kas spēj sasniegt 301 km/h.

Lamborghini Urus būs oficiāli nopērkams un atbilstoši zīmola standartiem apkopjams tepat Baltijā, jo šajā reģionā itāliešu superauto marku pārstāv uzņēmums “Auto 100” AS, kas Latvijā plašāk pazīstams kā jaunais Škoda automobiļu importētājs.

Auto noteikti ir jāredz klātienē! Nāc uz auto izstādi Ķīpsalā, biļetes nopērkamas jau tagad.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests