Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2018: Bugatti Chiron Sport

Bugatti Chiron Sport - dārgākais auto Ženēvas auto izstādē
Cena bez PVN - 2,98 miljoni eiro
Pārdošanā tagad, piegādes gada beigās

Ženēvas autoizstāde ir viena no tām retajām vietām, kur piedalās arī Bugatti – un šogad sporta auto ražotājs šeit prezentē sava vienīgā modeļa Chiron “sporta versiju”.

Saukts par Chiron Sport, šis modelis pēc tehniskajiem datiem un dinamikas rādītājiem neatšķiras no standarta Chiron, taču autoražotājs apgalvo, ka tam ir jūtami uzlabota vadāmība – kas izklausās diezgan laba ziņa, ja ņem vērā tā 1500 zirgspēkus un spēju pārsniegt 420 km/h ātruma slieksni.

Nevar apskaust Chiron īpašniekus, jo nav daudz vietu, kur iespējams braukt ar šādu ātrumu, taču ar 200 km/h gan šādu problēmu nav – un, pēc Bugatti teiktā, ar Chiron Sport to ir vēl lielāka bauda darīt, izbaudot vēl pārliecinošāku stabilitāti. Sportisko atmosfēru papildina īpaši noformējuma akcenti un citas iezīmes.

Sliktā ziņa gan ir tā, ka Chiron Sport cena ar visām iespējamajām aprīkojuma opcijām ir 2,98 miljoni eiro, turklāt bez PVN un citiem nodokļiem. Neapšaubāmi, tas ir dārgākais auto, kas šogad izlikts apskatei Ženēvas auto izstādē. Taču, ja cena nav problēma, tad savu Chiron Sport tu vari pasūtīt jau tagad un saņemt jau gada beigās.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.