Ziņas

Jaunais Ford Fiesta atzīts par gada labāko auto sievietēm

Jaunais Ford Fiesta - savā klasē labākais auto sievietēm
Stilīgs un mūsdienīgs izskats, plašs komforta un drošības aprīkojums
Jau pārdošanā Latvijā

Saskaņā ar apbalvojuma “Labākais sieviešu gada automobilis” žūrijas ekspertiem jaunais Ford Fiesta iemieso visas tās īpašības, kas ir svarīgas autobraucējām – sievietēm. Tas pieejams ar plašāku tehnoloģiju klāstu, ir pārdomātāks un stilīgāks, kā arī garantē šādai godalgai atbilstošu kvalitāti.

Fiesta izcīnījis apbalvojumu “Labākais sieviešu gada automobilis 2017” budžeta automobiļu kategorijā. Šis ir vienīgais automobiļu apbalvojums, par kura piešķiršanu balso tikai sievietes visā pasaulē.

25 žūrijas eksperti no 20 valstīm visā pasaulē izvēlējās Fiesta par neapstrīdamu uzvarētāju starp 10 finālistiem. Kopumā šajā kategorijā bija iekļauti 420 transportlīdzekļi.


“Mēs apsveicam Ford ar pārliecinošo un pelnīto Fiesta uzvaru,” izteicās apbalvojuma “Labākais sieviešu gada automobilis” žūrijas locekle Sendija Mairī. “Fiesta nominācija bija gandrīz vienprātīgs žūrijas locekļu lēmums un luksusa kategorijā ieguva vairāk balsu par tādiem modeļiem kā Aston Martin DB11 un Range Rover Velar.”

Apbalvojuma “Labākais sieviešu gada automobilis” ieguvēju izvēlas, ņemot vērā tādus kritērijus kā drošība, cenas un vērtības attiecība, stils, bagāžas nodalījums, piemērotība bērniem, braukšanas ērtums, ietekme uz vidi un pievilcība.

Jaunais Ford Fiesta jau ir pārdošanā Eiropā

Visā Eiropā pārdošanai pieejamas šādas jaunā Ford Fiesta versijas: stilīgā Fiesta Titanium, Ford Performance iedvesmotā Fiesta ST-Line un pirmklasīgā Fiesta Vignale.

Kā dažas no izsmalcinātajām Ford Fiesta autovadītāja palīgsistēmām var minēt SYNC 3 savienojamības sistēmu, uzlabotu gājēju uzraudzības sistēmu, kas palīdz izvairīties no sadursmēm diennakts tumšajā laikā, kā arī pirmo Ford aktīvās parkošanās sistēmu, kas var iespējot bremzes, lai izvairītos no sadursmēm, mazā ātrumā brīvroku režīmā novietojot automobili stāvvietā.

Motoru klāstā ir Ford 1,0 litra EcoBoost benzīna dzinējs ar jaudu līdz 140 ZS un 1,5 litru TDCi dīzeļdzinējs ar 120 ZS jaudu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.