Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Ford Mustang

Ford Mustang 2018. gada modelis
Jaudīgāks 5,0 litru V8 motors
Samazināta 2,3 litru motora jauda

Varbūt tam ir grūti noticēt, taču Ford Mustang aizvadītajā gadā vairākās Eiropas valstīs bija vislabāk pārdotais sporta auto. Šogad nākusi klajā šī modeļa atjauninātā versija ar dažiem vizuāliem uzlabojumiem un jaudīgāku 5,0 litru tilpuma V8 motoru, kuram tagad ir 450 ZS.

Bāzes versijas Mustang joprojām būs pieejams ar 2,3 litru tilpuma EcoBoost motoru, taču, lai uzlabotu tā emisiju rādītājus, Ford nolēmuši šī dzinēja jaudu samazināt no 317 ZS līdz 290 ZS.  Par laimi, dinamikas rādītāji līdz ar šo samazinājumu nav mainījušies – vismaz tā apgalvo Ford, piebilstot, ka uzlabojumi skāruši arī sešpakāpju manuālo transmisiju. Papildaprīkojumā tagad ir pieejama jauna, desmitpakāpju automātiskā transmisija.

Mustang papildināts arī ar divu jaunu braukšanas režīmu izvēles opciju - Drag Strip un My Mode. Vēl viena aprīkojuma funkcija ir domāta tiem, kas nevēlas pievērst kaimiņu uzmanību ar skaļo izplūdes sistēmas rūkoņu – ar vienu klikšķi tās skaņu iespējams manāmi apslāpēt. Mustang aprīkojumā ir arī virkne citu funkciju, par kurām droši var jau sākt interesēties pie tuvākā Ford pārstāvja.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.