Ziņas

Mercedes-Benz StarExperience Roadshow piestāj Rīgā

StarExperience Roadshow 2017
Mercedes-Benz jaunākie modeļi
AMG jaudīgo modeļu spektra izmēģinājumi

Ja Tev kāds piedāvātu Biķernieku trasē izbraukt ar jaunākajiem un arī dažiem no jaudīgākajiem Mercedes-Benz modeļiem – visticamāk, ka ikviena auto entuziasta atbilde būtu pozitīva. Šonedēļ Eiropas turnejas ietvaros Rīgā ieradās Mercedes-Benz StarExperience Roadshow „Feel Inteligent Drive” 2017, kuru apmeklēja arī What Car? Latvijas pārstāvniecības redaktors.

Pasākums gan bija domāts ne tikai autožurnālistiem, dažādiem blogeriem un vienkārši – populāriem cilvēkiem - bet arī klientiem. StarExperience laikā tika piedāvāta iespēja klātienē izmēģināt jaunākos Mercedes-Benz modeļus, kā arī iepazīt inteliģentās braukšanas vadības sistēmas un pārliecināties par AMG modeļu spektra dinamiku.

Jāpiebilst, ka šogad Mercedes-AMG svin savu 50. gadu jubileju. Godinot šo notikumu Mercedes-Benz radījis ekskluzīvo “piecdesmito modeli”, paplašinot AMG GT sporta automobiļu saimi un Roadshow ietvaros prezentējot arī jauno Mercedes-AMG GT C.

Interesants pasākuma elements bija braucieni ar Mercedes-Benz modeļiem, kas aprīkoti ar hibrīddzinējiem – tie parasti Latvijas ielās manāmi retāk, pircējiem priekšroku dodot klasiskiem benzīna vai dīzeļa motoriem. Tomēr ievērības cienīgs ir fakts, ka šīs hibrīdsistēmas strādā ne sliktāk kā, piemēram, Lexus modeļos, kur savukārt dīzeļi vairs vispār nav pieejami.

Pirmās divas pasākuma dienas tika veltītas vieglajiem automobiļiem, savukārt pēdējā diena veltīta Mercedes-Benz kravas un pasažieru mikroautobusiem – Sprinter 4x4, Vito Marco Polo un V-Klasei.

Mercedes-Benz StarExperience Roadshow ir ikgadējs pasākums, kas šogad apceļo 13 dažādas pasaules valstis, iegriežoties ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Baltkrievijā, Ukrainā, Rumānijā, Ungārijā, Slovākijā, Horvātijā, Slovēnijā, Serbijā, Maķedonijā un Bulgārijā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!