Ziņas

Publiskots Neste World RX of Latvia norises grafiks

Pirmo reizi Latvijā
49 Supercar klases automašīnas
Biļetes vēl var nopirkt

Publiskots Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta desmitā posma Neste World RX of Latvia norises grafiks – Latvijā pirmo reizi notiekošā pasaules čempionāta posma finālbraucienu sākums un uzvarētāja noskaidrošana paredzēta jau 2. oktobra pēcpusdienā, plkst. 15.00.

“Latvijas posmā startēs 49 Supercar (Pasaules RX un Eiropas RX), 17 TouringCar un 12 RX Lites ieskaites klases automašīnas – kopumā tie būs 78 dalībnieki, kuriem divu sacensību dienu laikā būs katram jāveic pa četriem kvalifikācijas braucieniem. Pēc tiem sekos pusfināli un finālbraucieni, kuros piedalīsies katras ieskaites klases 12 ātrākie braucēji. Kopsummā tas ir ļoti liels skaits braucienu, kurus mums izdevies saplānot ļoti kompaktā grafikā, lai Latvijas un ārvalstu skatītājiem pēc rallijkrosa vērošanas atliktu laiks apskatīt Rīgu, izbaudot galvaspilsētas plašās izklaides iespējas!” RA EVENTS direktors Raimonds Strokšs.

Atgādinām, ka Neste World RX of Latvia ieejas biļetes, kā arī automašīnas autostāvvietas caurlaidi  CSDD Biķernieku trasē iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī interneta vietnē.

Jaunākais par  FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmu Neste World RX of Latvia pieejams sociālo tīklu kontos Twitter, Facebook, YouTube un Instagram. Tāpat saziņai sociālajos tīklos aicinām izmantot tēmturi #NesteLatviaRX, kas ļautu vienuviet apvienot visus ar rallijkrosa tematiku veiktos ierakstus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.