Ziņas

G-Power palielina BMW X6 M jaudu līdz 750 ZS

G-Power Typhoon ar 750 ZS un 980 Nm
Iespaidīga un funkcionāla virsbūves apdare
Cena netiek atklāta

Gluži kā īsts taifūns, arī tūninga ateljē G-Power interpretācija par BMW X6 M ir spēks, ar ko būtu jārēķinās.

Vācijā bāzētais ateljē, kas jau vairāk kā 30 gadus nodarbojas ar BMW markas automašīnu “uzlabošanu” ir radījis izteiksmīgu, bet vienlaikus - funkcionālu X6 M virsbūves apdares komplektu, kura izveidē ir pavadīts gads, testējot to daudzu tūkstošu kilometru garumā.

Izmēros lielākās gaisa ieplūdes atveres nodrošina par 20% lielāku gaisa plūsmu uzlabotajai dzesēšanas sistēmai, bet spoileris stabilizē priekšējo asi. Motora pārsegs veidots no oglekļa šķiedras, izplūdes sistēma – no titāna.

Paplašinātās riteņu arkas ļāvušas aprīkot X6 M Typhoon ar 23 collu Hurricane RR diskiem un 315/25ZR23 izmēra riepām.

Tikmēr motora tehniskie rādītāji palielināti līdz 750 ZS un 980 Nm.  Rezultātā G-Power Typhoon var sasniegt 300 km/h ātrumu. Par 0-100 km/h sprint G-Power neziņo, taču diezgan droši var teikt ka to Typhoon veic atrāk, nekā standarta X6 M.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.