Ziņas

Labākā Ziemassvētku dāvana?

Ziemassvētku dāvana autosporta fanam
Īstas F1 formulas kopija ar simulatoru
Pārdošanā tagad

Lūk, Ziemassvētku dāvana tiem, kas sapņo par īstām F1 sajūtām, neizejot no savas dzīvesvietas – F1 simulators, kas iebūvēts formulas maketā, kura izmēri ir tieši tādi paši kā oriģinālam.

Lai arī no malas tas izskatās pēc parasta maketa ar dažiem monitoriem, tas patiesībā ir mākslas darba cienīgs F1 konceptmodelis ar patiešām nopietnu simulācijas tehnoloģiju. To radījusi kompānija FMCG, kas nodarbojas ar profesionāliem autosacīkšu simulatoriem jau kopš 1986.gada.

Šī iemesla dēļ var droši teikt, ka tas nebūs kaut kāds kartona brīnums ar iebūvētu PlayStation konsoli. “Dāvanas” cena Lielbritānijā ir 90 tūkstoši mārciņu, kas ir vairāk, nekā maksā, piemēram, īsts BMW M3.

Par šo naudu tu saņem kvalitatīvu simulatoru ar īstām Brembo bremžu uzlikām un oglekļa šķiedras apdari, kā arī citiem elementiem, kas padara to teju ne identisku reālai F1 formulai.

Tam ir arī trīs 23 collu monitori, 5,1 digitālā audiosistēma un high-end dators ar IntelCore I7 procesoru, jaudīgu videokarti un 16 GB RAM.

Atliek vien sēsties pie stūres un spiest pogu START.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.