Ziņas

Iveco turpmāk Latvijā pārstāvēs Lietuvas uzņēmums Skuba

Iveco pārstāvēs Skuba
Lietuviešu uzņēmums ar Renault Trucks pieredzi
Latvijā kopš 2007.gada

Turpmāk pasaulē plaši zināmo transportlīdzekļu ražošanas uzņēmumu “Iveco” Latvijā pārstāvēs Lietuvas uzņēmums “Skuba”, kura autocentrs jau darbojas Rīgā.

Līdz ar līguma parakstīšanu “Skuba” kļuvis par oficiālo “Iveco” produkcijas pārstāvi Latvijā. “Kravas automašīnu segments turpina augt, tāpēc sadarbību ar “Skuba” vērtējam kā lielisku iespēju nostiprināt „Iveco” pozīcijas Latvijas komercauto un kravas automašīnu tirgū,” saka Larss Beks, “Iveco” izpilddirektors Ziemeļeiropas un Baltijas valstīs.

„Līgums ar “Iveco” mums ļaus Latvijas klientiem piedāvāt kvalitatīvus risinājumus. Sadarbība ar šo starptautisko uzņēmumu iezīmē jaunu posmu mūsu uzņēmuma attīstībā. Tas tiks saistīts ar “Iveco” komercauto, kravas automašīnu un to daļu tirdzniecību, kā arī servisa pakalpojumiem,” saka slēgtās akciju sabiedrības “Skuba” finanšu un attīstības direktors Kestutis Valašimas.

Lietuvas uzņēmuma “Skuba” meitasuzņēmums SIA “Skuba Latvija”, kas pārstāvēs “Iveco” Latvijā, apkalpos klientus Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 5B. Salonā tiks tirgotas “Iveco” komercauto un kravas automašīnas, kā arī nodrošināti servisa un tehniskās apkopes pakalpojumi.

Par “Iveco”

“Iveco” ir viens no pasaulē vadošā ražošanas preču koncerna „CNH Industrial” uzņēmumiem. Koncerna akcijas tiek pārdotas Ņujorkas vērtspapīru biržā (NYSE) un Itālijas elektroniskajā akciju tirgū (MTA). “Iveco” ražo un pārdod dažādus mazas un vidējas celtspējas, kā arī smagsvara komerciālos un rūpnieciskos kravas transportlīdzekļus, pilsētas un starppilsētu autobusus, kā arī speciālos transportlīdzekļus, kas paredzēti ugunsdzēsējiem un piemēroti bezceļu apstākļiem, militārajai un civilajai aizsardzībai.

Uzņēmuma pārstāvniecībās (11 Eiropas valstīs, Āfrikā, Okeānijā, Latīņamerikā un Ķīnā) strādā vairāk nekā 26000 darbinieku. Izveidoti ražošanas uzņēmumi, kuros tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas, un 160 valstīs strādā vairāk nekā 5000 darbnīcu, kas nodrošina tehnisko apkopi visās pasaules valstīs, kurās tiek pārdotas “Iveco” automašīnas.

Par SAS “Skuba”

Kopš 1992. gada slēgtā akciju sabiedrība “Skuba” pārdod kravas automašīnu detaļas, jaunas un lietotas kravas automašīnas Lietuvā, Igaunijā un Krievijā, veic vilcēju, to piekabju un puspiekabju, kā arī autobusu remontu un tehnisko apkopi. No 2000. gada tā ir pārstāvējusi Renault Trucks Lietuvā un Igaunijā.

Uzņēmumu grupas “Skuba” centrālais birojs atrodas Viļņā. Meitas uzņēmumi darbojas 13 Eiropas Savienības valstīs un Kaļiņingradā, pavisam 89 pilsētās. Latvijā “Skuba” strādā kopš 2007. gada. SIA “Skuba Latvija” kravas automašīnu, puspiekabju, piekabju un autobusu rezerves daļas pārdod Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Ventspilī, Saldū un Jelgavā.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.