Ziņas

Bruņmašīna ikdienas lietošanai

Conquest Knight XV bruņmašīna
Izturēs uzbrukumu ar granātmetējiem
Tava par 800 tūkstošiem dolāru

Ja tu esi svarīgs un turīgs cilvēks, kuram šķiet, ka tanks nav pietiekami komfortabls pārvietošanās līdzeklis, tad šis auto ir domāts tev.

Tas ir Conquest Knight XV, kas sver 8,8 tonnas, ir 5,5 metrus garš, 2,1 metru augsts un platāks, nekā Lamborghini Aventador.  

Knight XV pamatā ir Kanādas armijai būvētā Terradyne Gurkha bruņmašīna. Tās bruņas ir pietiekoši spēcīgas, lai izturētu uzbrukumu, piemēram, ar granātmetējiem. Auto ir bruņots arī ar videokamerām, kas ļauj monitorēt drošības perimetru, neļaujot ienaidniekam klusi pielavīties un pastrādāt kādu cūcību.

Šis brutālais auto, nonākot Conquest ateljē rokās, tiek papildināts ar izklaides un informācijas sistēmām, ādas apdari un citiem komforta elementiem, lai kļūtu pievilcīgs šovbiznesa zvaigznēm un pārējiem turīgiem pircējiem.

Oriģinālajai Gurkha bruņmašīnai ir 6,7 litru V8 turbodīzelis ar 300 ZS un 894 Nm griezes momentu, taču Conquest piedāvā arī 326 ZS un 557 Nm 6,8 litru V10 benzīna motoru. Grūti spriest, kāds varētu būt tā patēriņš, taču 238 litru tilpuma degvielas bāka jau pati par sevi ir labs indikators filozofiskām pārdomām par šo tēmu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.