Ziņas

Latvijā uzsākta jaunā Mitsubishi OUTLANDER PHEV tirdzniecība

Apvidus auto ar uzlādējamu hibrīdpiedziņu
Cena ar labu aprīkojumu no 38 900 eiro
Jau var pieteikties testa braucieniem

Mitsubishi Motors oficiālais importētājs Latvijā, uzņēmums MML Imports – uzsācis jaunā Mitsubishi OUTLANDER plug-in hibrīdpiedziņas automobiļa (PHEV) jeb ar elektrību uzlādējamu hibrīdpiedziņas auto tirdzniecību Latvijā.

OUTLANDER PHEV ir iespējams apskatīt un iegādāties SIA “Skandi Motors” auto salonā, un tā cena ar labu aprīkojuma versiju ir, sākot no 38 900 eiro.

Tā tirdzniecība Eiropā tika uzsākta 2013.gada nogalē, un kopš tā brīža Eiropā pārdoti jau vairāk kā 36 000 OUTLANDER PHEV automobiļi. Gada laikā tas kļuvis par vispopulārāko plug-in automobili Lielbritānijā, tāpat augsti šī modeļa tirdzniecības rādītāji ir tādās valstīs kā Nīderlande, Zviedrija, Norvēģija un Šveice.

OUTLANDER PHEV CO2 izmešu daudzums nepārsniedz 44g/km, un degvielas patēriņš kombinētajā režīmā ir tikai 1.9l/100km, bet kopējais nobraucamais attālums, kombinējot visus trīs piedziņas režīmus, ir 824km, norāda ražotājs.

Pateicoties automobilī iestrādātajai mobilajai aplikācijai, ar telefona palīdzību iespējams attālināti aktivizēt OUTLANDER PHEV akumulatora uzlādi vai sēdekļu apsildi un citas funkcijas sev vēlamajā laikā.

TRĪS VEIDI, KĀ UZLĀDĒT AKUMULATORU

Pavisam kopā ir trīs veidi, ar kuru palīdzību iespējams uzlādēt OUTLANDER PHEV. Viens no tiem ir uzlāde kontaktligzdā, izmantojot automobiļa kontaktdakšu. To var iespraust parastajā 230V kontaktligzdā, lai pilnībā uzlādētu akumulatoru piecās stundās. Izmantojot ātro lādēšanas sistēmu, akumulatoru līdz 80% var uzlādēt 30 minūšu laikā īpašās uzlādes stacijās.

Otrajā akumulatora uzlādes režīmā benzīna motors nepārtraukti lādē akumulatoru pat tad, ja OUTLANDER PHEV neatrodas kustībā. Šajā gadījumā akumulatora uzlādei līdz 80% nepieciešama pusstunda, atkarībā no sākotnējā akumulatora uzlādes līmeņa, un 3 litri degvielas. Autovadītājs var arī manuāli izvēlēties akumulatora uzlādes līmeņa taupīšanas režīmu, lai ietaupītu akumulatora enerģiju.

OUTLANDER PHEV var uzlādēt akumulatoru arī reģeneratīvās bremzēšanas laikā, kad autovadītājs atlaiž akseleratora pedāli un spiež bremžu pedāli.

Jaunajam Mitsubishi modelim aprīkojumā ir virkne aktuālāko drošības sistēmu, kā arī plašs komforta aprīkojums. To jau šobrīd var izmēģināt ikviens interesents, iepriekš sazinoties ar "Skandi Motors" .



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mitsubishi Eclipse Cross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mitsubishi Eclipse Cross ir reāls solis uz priekšu japāņu autoražotāja attīstībā, taču par spēcīgu konkurentu trūkumu tas šobrīd nevar sūdzēties