Ziņas

Mitsubishi pārstāvis nosauc ministru par stulbeni

Francijas Mitsubishi pārstāvis lamā ministru
Viņa viedoklim trūkst atbalsta
Spiests aiziet no darba

Katram cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli, taču publiski nosaukt kādu par „stulbeni” vai „debīliķi” nebūt neliecina  par labām manierēm.

Taču tieši šādus vārdus Francijas valdības ministram veltījis Mitsubishi Francijas dīleru tīkla (nu jau bijušais) vadītājs Žans Klods Debārs.

Jaunā Mitsubishi Outlander prezentācijā žurnālistiem Debārs publiski pavēstīja, ka transporta rūpniecības ministrs Arno Montebūrs ir „stulbenis un debīliķis, kas palielina vides nodokļus, samazina braukšanas ātrumu uz Parīzes apvedceļa un izposta dzīvi autovadītājiem”.

Mitsubishi Francijas pārstāvniecība ir atvainojusies par Debāra izteikumiem, paziņojot, ka šis cilvēks pie viņiem vairs nestrādā.

Šī gan nav pirmā reize, kad Mitsubishi vārds tiek saistīts ar pārsteidzīgiem paziņojumiem.

Mitsubishi Austrālijas pārstāvniecības šefs Mutuširo Ošihiri šovasar pavēstīja, ka nesaprot, kādēļ cilvēki pērk Mitsubishi, jo „produkts ir pārāk vecs, bet cenas ir pārāk augstas”.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mitsubishi Eclipse Cross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mitsubishi Eclipse Cross ir reāls solis uz priekšu japāņu autoražotāja attīstībā, taču par spēcīgu konkurentu trūkumu tas šobrīd nevar sūdzēties