Ziņas

Ministrs nosauc Hamiltonu par stulbeni

F1 pilots izpelnās nosodījumu
Ministrs nosauc Hamiltonu par stulbeni
Neizmirstama nedēļas nogale Austrālijā

F1 autosacīkšu pilotam Luisam Hamiltonam aizvadītā nedēļas nogale Austrālijā uz ilgiem laikiem paliks atmiņā, jo bez fakta, ka viņu ar kaunu un negodu aizturēja ceļu policija, kāds vietējais politiķis publiski nosauca Hamiltonu par stulbeni (dickhead) viņa braukšanas kultūras dēļ.

Viktorijas štata satiksmes ministrs Tims Pallass šo nievājošo apzīmējumu Hamiltona virzienā raidīja radio intervijā, kur tika izvaicāts par reklāmas kampaņu drošas braukšanas popularizēšanai. Kampaņas lozungs ir „Neesi stulbenis”, un Luiss Hamiltons nevilšus kļuvis par tās neoficiālo „seju”.   

Vienīgais, kas publiski aizstāvējis Hamiltonu ir kolēģis no F1, austrālietis Marks Vēbers. Viņš norādīja, ka Hamiltons ātri vien bijis spiests saprast, uz ko spējīgas varas iestādes Austrālijā.  

Hamiltona nedienas turpinājās arī sacīkšu trasē Melburnā, kur viņam radās domstarpības ar komandu par riepu mainīšanu brīdī, kad viņš cīnījās par otro vietu. Tā rezultātā viņš palika sestajā vietā un viņa sašutums bija redzams arī skatītājiem.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.