Ziņas

BMW X7 veido kopīgi ar Rolls-Royce SUV

BMW strādā pie X7 apvidus auto
Kopīga platforma ar Rolls-Royce SUV
Cena, sākot no 130 000 eiro

BMW plāno paplašināt savu X sērijas modeļu paleti, laižot klajā X7 apvidus auto – tā liecina pagaidām neoficiāla informācija, atsaucoties uz avotiem Bavārijas autoražotājā.

Šie avoti pat atklājuši topošā BMW X7 šasijas kodu - G07. Tiek ziņots, ka tam būs daudz kopīgu konstrukcijas elementu ar BMW paspārnē topošo Rolls-Royce apvidus auto, turklāt darbs pie abiem modeļiem esot sācies jau pirms diviem gadiem.

BMW X7 būšot pieejams ar sešu, astoņu un divpadsmit cilindru motoriem. Tā galvenais konkurents būs Range Rover, kas arī varētu izskaidrot neoficiālo avotu minēto, apmēram 130 000 eiro sākumcenu.

Šī informācija ļauj secināt, ka BMW X7 kalpos kā paraugs vismodernākajām tehnoloģijām, kas ir vācu autoražotāja rīcībā. Iespējams, ka šajā ziņā tas aizēnos pat 7.sērijas BMW.

Šai ziņai pievienotajā datorvizualizācijā redzams, kā jaunais BMW X7 varētu izskatīties, taču modeļa koncepts varētu tikt parādīts jau nākošmēnes Šanhajas auto izstādē.

Ražošanas versija varētu nākt klajā ne ātrāk kā nākamā gada beigās vai pat 2017.gadā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.