Ziņas

Lūiss Hamiltons izrāda savu Pagani Zonda

Lūisa Hamiltona auto kolekcija
Pēc īpaša pasūtījuma veidots Pagani Zonda
0-100 km/h mazāk nekā 3 sekundēs

F1 zvaigzne Luiss Hamiltons ir ne vien starp labākajiem, bet arī starp populārākajiem un turīgākajiem autosportistiem pasaulē – un to atspoguļo arī viņa personisko auto izvēle.

Protams, ja tavs darba auto ir mākslas darba cienīga Mercedes GP formula ar hibrīddzinēju, opcijas krietni sašaurinās, it īpaši, ja ir jāatrod auto, ar kuru ir bauda braukt. Dinamikas ziņā formulām līdziniekus ir grūti atrast, vismaz tādus, kurus drīkst izmantot uz koplietošanas ceļiem.

Lūiss Hamiltons ir redzēts braucam ar tādiem ikdienas auto, kā Maserati GranCabrio vai Shelby Cobra 427 Super Snake, taču tie vairāk ir orientēti uz stilu, nevis dinamiku.

Jā, Hamiltona kolekcijā ir gan Mercedes SL 65 AMG Black Series, gan arī SLS AMG Black Series, turklāt viņam pieder arī McLaren MP4-12C, taču viņa vispopulārākais auto tomēr ir Pagani Zonda 760LH (kur LH nozīmē Luiss Hamiltons), kas izgatavots pēc paša autosportista pasūtījuma.

Var diezgan droši teikt, ka šis auto ir elpu aizraujošs, kā to liecina Hamiltona Facebook profilā ievietotie foto. Konkrētā auto jauda ir 760 ZS un tam ir manuālā pārnesumkārba, kas lieku reizi apliecina ne vien to, cik ļoti Luīsam Hamiltonam patīk braukt, bet arī – kāds auto ir nepieciešams lai tā īpašnieks būtu laimīgs, ņemot vērā, ka īpašnieks ir divkārtējais F1 pasaules čempions.

Starp citu, Zonda 760LH no 0-100 km/h paātrinās mazāk nekā 3 sekundēs. Un, ja ir kāds, kas to spēj panākt ar manuālo transmisiju, tad tas ir Lūiss Hamiltons.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.