Ziņas

Jaunais Subaru Outback prezentēts Latvijā

Jaunais, 2015.gada Subaru Outback
Jau pasūtāms Latvijā
Cena, sākot no 29 800 eiro

Latvijā debitējis jaunais, 2015. gada Subaru Outback modelis, kas ieradies Rīgā tikai uz pāris dienām, ļaujot ar to iepazīties potenciālajiem un esošajiem Subaru klientiem.

Pasūtīt auto var jau tagad, pirmās piegādes klientiem gaidāmas martā, kad būs pieejami arī demo auto. Jaunā Outback prezentācijā Subaru salonā AD REM Auto, SUBARU Nordic AB pārstāvis Ringo Rahumels uzsvēra, ka "šis ir unikāls gadījums, jo auto ir iespēja apskatīt 3 mēnešus pirms tā pasaules pirmizrādes Ženēvas auto izstādē".

Whatcar.lv jau bija iespēja izmēģināt jauno, piektās paaudzes Subaru Outback Zviedrijā, vairāk par mūsu pirmajiem iespaidiem vari lasīt šeit.

Jaunais Outback modelis ir ieguvis harmoniskākas līnijas, līganāku gaitu, izmēros tas kļuvis nedaudz garāks un platāks, saglabājot to pašu augstumu no zemes – 20 cm, un to pašu riteņu bāzi. Ir mainīts sēdekļu izvietojums un automašīnas salons padarīts plašāks, sniedzot komfortablāku braukšanu gan vadītājam, gan pasažieriem.

Aprīkojums kļuvis bagātāks, interjera apdare patīkamāka un šobrīd tas ir pasūtāms ar jauniem ekonomiskākiem benzīna un dīzeļa motoriem – divu litru dīzeļmotoru (150 Zs) un 2.5 litru benzīna motoru (175 Zs).

Subaru Outback debitē EyeSight drošības sistēma, kas uztver krāsas, atpazīst bremžugunis, precīzi izmēra attālumus līdz priekšā stāvošiem un kustīgiem objektiem, kā arī, ātri reaģē nepieciešamības gadījumā. EyeSight sistēma ietver adaptīvo kruīza kontroli, līniju šķērsošanas novērošanu, automātisko bremzēšanu, gāzes pedāļa kontroli, kas nepieciešama, lai izvairītos no sadursmes.

AD REM Auto pārstāv Subaru kopš 2008. gada, nodrošinot šīs markas automobiļu tirdzniecības un servisa pakalpojumus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.