Ziņas

Kā pareizi aizpildīt saskaņoto paziņojumu?

Saskaņotais paziņojums ir jāaizpilda rūpīgi
Primārais dokuments, pēc kā nosaka atbildību
Skaties video!

Vēl joprojām autovadītāji, aizpildot saskaņoto paziņojumu, pieļauj kļūdas, kuras var sarežģīt apdrošināšanas atlīdzības izmaksu procedūru.

Autovadītāji ļoti bieži aizmirst, ka saskaņotais paziņojums ir primārais dokuments, pēc kā tiks noteikta katra autovadītāja atbildības pakāpe par CSNg rezultātā nodarītajiem zaudējumiem.

Savukārt visi pārējie dokumenti, kā liecības, iesniegumi, tiks analizēti pakārtotā secībā. Tāpat autovadītāji neņem vērā, ka arī vainīgajai pusei ir jāiesniedz savs paziņojuma eksemplārs, pretējā gadījumā, OCTA likums paredz, ka apdrošinātājam ir tiesības vērsties ar regresa prasību pret avārijas izraisītāju.

Tādēļ, lai arī pēc avārijas pastiprināta stresa apstākļos transportlīdzekļu vadītājiem var būt apgrūtinoši ievērot visas nianses paziņojuma noformēšanā, tas ir jāaizpilda rūpīgi, un pēc aizpildīšanas vēlreiz jāpārbauda dokumentā norādītā informācija.

Iekļūšana CSNg jau tāpat sagādā raizes, tāpēc, lai neradītu tālākas problemātiskas situācijas un sarežģījumus saistībā ar atlīdzības saņemšanu gan no finansiālā aspekta, gan atlīdzību izmaksas termiņa ziņā, būtu vēlams iepazīties ar SP aizpildīšanas instrukciju jau laikus.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.