Ziņas

BMW gatavojas atsvaidzināt 1.sēriju

Atsvaidzināta BMW 1. sērija
Nelielas kosmētiskas izmaiņas
Skaties fotogaleriju!

Spiegu fotogrāfiem ir izdevies iemūžināt BMW 1. sērijas modeli, kas jau drīzumā tiks atjaunināts. Šī nav pirmā reize, kad 1. sērijas facelift prototips ir iemūžināts testu laikā, tomēr šoreiz tas atklāj vairākas nianses par gaidāmajiem uzlabojumiem.  

Mazais bavārietis iegūs jaunu lukturu dizainu, par ko iepriekš tas saņēma lielāko kritiku, kā arī uzlabotu bamperu izskatu un radiatora restes.  

Interjerā gaidāmi nelieli kosmētiski uzlabojumi un jaunākā iDrive izklaides sistēmas versija. Kas attiecas uz dzinēju klāstu, tiks saglabāti pašreizējie dzinēji ar samazinātu degvielas patēriņu un kaitīgo izmešu daudzumu.

Paredzams, ka jauno modeli dīlercentros varēsim ieraudzīt jau nākamgad.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.