Ziņas

Mercedes Benz S-Klases kabrioleta spiegu foto

S-Klases kabriolets
Veidots uz S-Klases Coupe bāzes
Skaties fotogaleriju!

Kopš leģendārā Mercedes Benz W111/W112 modeļa laikiem, vācu autoražotājs vairs nav laidis klajā nevienu S-Klases kabrioletu. 

Pēc 33 gadu pārtraukuma Mercedes ir nolēmis mainīt šo situāciju un, kā norāda spiegu fotogrāfijas, ielās ticis pamanīts kabrioleta prototips, kas veidots uz S-Klases kupejas bāzes.

Līdzīgi kā pagājušā gadsimta modelī, arī jaunais kabriolets tiks aprīkots ar audekla, nevis metāla jumtu. Iepriekš Mercedes gan deva viltus norādes, maskējot prototipus ar cieto jumtu, tomēr šīs fotogrāfijas kliedē visas baumas.

Sagaidāms, ka kabriolets būs pieejams ar kupejas klāstā esošajiem astoņu un divpadsmit cilindru dzinējiem un konkurēs ar tādām tirgus haizivīm kā Aston Martin Volante, BMW 6. sērijas kabrioletu un Maserati Gran Turismo.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.