Ziņas

Jaunais Suzuki GSX-S1000

Jaunais Suzuki GSX-S1000
Veidots uz GSX-R1000 bāzes
Skaties fotogaleriju!

Amerikas ielās pamanīts jaunākais Suzuki GSX-S1000 motocikls, kas bija devies uz oficiālo fotogrāfēšanās sesiju.

Līdzīgi kā citiem jaunākajiem motocikliem no Japānas, arī Suzuki ir parūpējies par agresīvu modeļa dizainu. Kā redzams bildēs, tas ir aprīkots ar Brembo bremžu sistēmu un izskan minējumi, ka papildus tas varētu iegūt arī ABS un stabilitātes kontroli.

Jaunais modelis ir veidots uz Suzuki GSX-R1000 bāzes un tam ir augstāka sēdpozīcija. No sportiskā radinieka ir aizgūts arī tā 999 kubikcentimetru 185 ZS dzinējs, kuram ir pārveidoti jaudas parametri.

Sagaidāms, ka pārdošanā GSX-S1000 nonāks nākamajā gadā un tam nāksies konkurēt ar tādiem tirgus grandiem kā BMW S1000R, Honda CB1000R un Kawasaki Z1000.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.