Ziņas

Makšķernieka sapnis no Toyota

Uzlabots Toyota Tundra pikaps
Mobila makšķerēšanas rīku noliktava
Auto pielāgots bezceļiem

Makšķerēšana ir vaļasprieks, kas vieno miljoniem cilvēku visā pasaulē. Turklāt daudzi no viņiem to piekopj ar vislielāko nopietnību, nežēlojot resursus rīku un cita veida zivju tvarstīšanas ekipējuma iegādē.

To apzinās arī Toyota, prezentējot šajā fotogalerijā redzamo Tundra pikapu, kas liks ne viena vien makšķernieka acīm iemirdzēties.

Toyota Ultimate Fishing Tundra koncepts ir veidots sadarbībā ar 38 gadus vecu makšķerēšanas profesionāli un tūninga meistaru, amerikāni Britu Maijersu. Viņš pārveidojis standarta Toyota Tundra par - makšķernieka sapni.

Auto kravas kastē ir automātiski regulējams izbīdāms stends, kas atgādina mobilu makšķerēšanas preču veikalu.

Tajā, bez visu veidu un izmēru makšķerkātiem, auklām, vizuļiem, pludiņiem un citiem rīkiem ir atrodams pat ledusskapis. Turklāt plauktiem ir īpašs LED apgaismojums, kas ļauj tos izmantot naktī.     

Tundra pikaps ir arī pielāgots braukšanai bezceļa apstākļos, ar palielinātu klīrensu, vinču, aizsargstieņiem un citiem aksesuāriem.

It kā ar to vēl būtu par maz, Toyota Tundra pikapa 5,7 litru V8 dzinēja jauda palielināta ar TRD kompresoru.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.