Ziņas

FOTOGALERIJA: Jaunais Mercedes-Benz C63 AMG

Mercedes atklāj jauno C63
6,3 litru V8 dzinējs
Cena no 71 340 eiro

Mercedes-Benz ir publiskojuši informāciju par jauno C63 AMG, kas redzams šai ziņai pievienotajā fotogalerijā.

Auto dizainā jaušamas ietekmes no SLS AMG supermašīnas, ko pasvītro agresīvs priekšgala noformējums un jauni priekšējie lukturi ar LED indikatoriem. Citu uzlabojumu vidū jāmin jauns aizmugurējais buferis, jauni aizmugures lukturi, kā arī 18 collu diski.

Arī interjerā ir veiktas pārmaiņas – jauns priekšējais panelis, mērinstrumentu konsole, tumša alumīnija un piano black apdare.

Zem motora pārsega – 6,3 litru V8 dzinējs ar 457 ZS un 600 Nm lielu griezes momentu. Tas ir savienots ar septiņpakāpju SpeedShift MCT transmisiju, kas ļauj C63 sedanam katapultēties no 0 līdz 100 km/h 4,5 sekundēs.

Mercedes norāda, ka auto vidējais degvielas patēriņš ir 12 litri uz 100 km. Maksimālais ātrums ir ierobežots pie 250 km/h.

Papildaprīkojumā pieejama AMG performance pakotne, kas palielina jaudu līdz 487 ZS, saglabājot 600 Nm griezes momentu. Neraugoties uz to, paātrinājums līdz 100 km/h šādā komplektācijā ir mazāks tikai par vienu sekundes desmitdaļu.

Auto oficiālā debija plānota Ženēvas auto izstādē, bet pārdošanā tas nonāks vasarā. Mercedes-Benz C63 cena Vācijā būs, sākot no 71 340 eiro.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.