Ziņas

PIRMIE FOTO: Atsvaidzinātais C-Klases Mercedes-Benz

Mercedes atsvaidzina C-Klasi
Kosmētiskas izmaiņas ārienē
Greznāks interjera dizains

Tieši uz Ziemassvētkiem atklātībā nonākuši atsvaidzinātā C-Klases Mercedes-Benz fotoattēli, lai arī auto debija paredzēta vien janvārī Detroitas autošovā.

Šī iemesla dēļ fotogrāfijas vēl nav tik kvalitatīvas, kā gribētos, taču no tām var secināt, ka auto ieguvis jaunu priekšgala noformējumu, arī jauna parauga lukturus priekšā un aizmugurē. Patiesībā, ja runa ir par aizmuguri, izmaiņas ir grūti pamanāmas, ja neskaita jau minētos lukturus ar LED elementiem.  

Tomēr lielākās pārmaiņas notikušas interjerā, kas pārveidots tā, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos pakāpi augstākajam E-Klases Mercedes. Izmaiņu vidū jāmin jauns priekšējais panelis, jauna stūre (no CLS), uzlabotas vadības ierīces un instrumentu panelis.

Turklāt, pateicoties alumīnija vai koka apdarei, C-Klases interjers vairs nav melnas plastmasas jūra. Plašāka informācija par atsvaidzināto C-Klasi gaidāma nākamā gada sākumā, kad tas nonāks pārdošanā Eiropā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.